Παρουσίαση
PDF
Εκτύπωση
E-mail

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ

Η  ΙΩΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1993, στην Νέα Ιωνία και σύντομα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου με την πληρότητα  και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Αποτελεί μία παραδοσιακή δύναμη στον χώρο της υγείας, που δεν σταματά να  εκσυγχρονίζεται και να ανταποκρίνεται στις νέες αυξημένες διαγνωστικές ανάγκες κάθε είδους, με συνέπεια και αξιοπιστία.

Τα εργαστήρια μας καλύπτουν έκταση 700 τ.μ., με κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, στη Λεωφόρο Ηρακλείου 202, στο κέντρο της Ν.Ιωνίας. Είναι εύκολα προσβάσιμο από τα μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς βρίσκεται κοντά σε σταθμούς λεωφορείων και ΗΣΑΠ.

Το κέντρο μας συνεργάζεται με ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες (Groupama Φοίνιξ, Αγροτική Ασφαλιστική, TCN, Εθνική), έχει σύμβαση με όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ δραστηριοποιείται και στον τομέα συνεργασίας με άλλους ιδιωτικούς φορείς. Πρόσφατο παράδειγμα η έναρξη συνεργασίας με την Τράπεζα EUROBANK (Νοέμβριος του 2007).
Σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Φιλοσοφία του κέντρου μας είναι η πρόληψη, όπου βασίζεται στην παροχή διαγνωστικών υπηρεσιών με ακρίβεια και επαγγελματισμό, σε ένα σύγχρονα εξοπλισμένο, κατάλληλα διαμορφωμένο  και φιλικό περιβάλλον.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΙΩΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ
ΙΔΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ

Λεωφ. Ηρακλείου 202
Νέα Ιωνία Τ.Κ. 12345
Προσβασιμότητα με ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας
Και Λεωφορεία Α8,602,500 (Στάση Τροχονόμου)
Τηλέφωνο: 210 - 2715350-51
Fax: 210 - 2715354
Email: ionioae@gmail.com
Web: www.ionio-iatriki.gr

ΑσθενοφόροΓια άμεση και έκτακτη μεταφορά από και προς το σπίτι σας, εκτελούνται συνοδείες ασθενών με ασθενοφόρα από έμπειρο προσωπικό.